Gizlilik Politikası

Gizlilik Politikası

craftlabeltees.com, üyelerinden talep ettiği kişisel bilgilerin gizliliğini korumayı ve Kullanıcı Sözleşmesi ve Kuralları’nda belirtilen kurallar ve amaçlar dışında kulanılmayacağını, kesinlikle üçüncü şahıslarla paylaşılmayacağını garanti eder. 

Kullanıcılarımızın üye olurken verdiği tüm bilgilere sadece kendileri ulaşabilir ve değiştirebilir. Üyelik işlemleri, kırılması mümkün olmayan uluslararası bir şifreleme standardı olan 128 bit SSL Secure güvenlik alanı içinde yapılır.

Kullanıcı iletişim bilgileri kullanıcılarımızla gerektiği zaman iletişime geçmek ve firmamız hakkında (kampanya, indirim vb.) haberler göndermek için kullanılacaktır. craftlabeltees.com bu bilgileri kesinlikle üçüncü şahıslarla paylaşılmayacağını garanti eder. Kullanıcılarımız diledikleri zaman sistemimizden kayıtlarını sildirebilirler.

İsim, adres, telefon ve kimlik bilgileriniz, siparişinizin size ulaşabilmesi amacıyla ve yalnızca kargo şirketi ile paylaşılır.

Kullanıcı kredi kartı bilgileri yalnızca kullanıcının onay vermesi halinde gerçekleşen ödeme işlemleri için kullanılacaktır. craftlabeltees.com bu bilgileri kesinlikle üçüncü şahıslarla paylaşılmayacağını garanti eder. 

Kişisel Verilerinize İlişkin Bilgilendirme

CraftLabel olarak, kullanıcılarımızın sağlamış olduğu tüm kişisel verileri 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili mevzuat kapsamında toplar ve işleriz.

Bize e-mail yoluyla başvurarak kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini, işleme amaçlarımızı ve kişisel verilerinizi bu amaçlar doğrultusunda kullanıp kullanmadığımızı öğrenebilir, eksiklik ve yanlışların düzeltilmesini talep edebilir, kanun çerçevesinde silinmesini veya anonim hale getirilmesini isteyebilir ve mevzuattan doğan tüm haklarınızı kullanabilirsiniz.


Güvenli Ödeme Altyapısı

craftlabeltees.com, dünyanın en üst düzey veri güvenliği standardı olan PCI (Payment Card Industry)-DSS (Data Security Standard) 1. Seviye sertifikasına sahip olan iyzico ve PAYTR ödeme platformu ile anlaşmalıdır.